Internationale Taptoe België

Op zaterdag 12 oktober heeft het Historisch Tamboerkorps deel genomen aan de Internationale Taptoe België.

De taptoe werd gehouden in de Soeverein Arena, aan de Sportveldenstraat 10 te Lommel, met een cast van Nationale en Internationale muzikanten van wereldformaat. Het geheel werd gepresenteerd door Carl Huybrechts

Het  publiek kon luisteren en kijken naar optredens van diverse show orkesten waaronder het Historisch Tamboerkorps der Koninklijke Marechaussee.

Bijgaande Youtube film geeft een weergave van ons optreden en van de afmars van alle korpsen na de finale.

Taptoe Bemmel 2013

Op zondag 8 september heeft het Historisch Tamboerkorps deel genomen aan de Aalbers - Taptoe Bemmel 2013.
Mede dankzij het mooie weer was de opkomst goed. Het in grote getalen toegestroome publiek kon luisteren en kijken naar optredens van diverse show orkesten uit Nederland, waaronder het Historisch Tamboerkorps der Koninklijke Marechaussee.

Bijgaande Youtube film geeft een weergave van ons optreden.

Nationale Taptoe 2009

Nationale Taptoe 2009
Het optreden van het Historisch Tamboerkorps KMar completeerde het KMar-optreden tijdens de Nationale Taptoe 2009. Na de show van het Trompetterkorps staat er opeens een "massed-band KMar" en de Fehrberliner Reitermarsch laat horen dat dit prachtig samen gaat.

Klik HIER voor de youtube film.

De Koninklijke Marechaussee heeft zich in deze taptoe muzikaal prachtig geprofileerd en zorgde voor een spectaculaire opening van de Nationale Taptoe 2009.

Het Trompetterkorps en het Historisch Tamboerkorps:

2 diamanten in Royal Blue.....